Slepa od ljubavi!

Slepa od ljubavi!

Marija Marić poznata kao Mari Mari upravo je završila snimanje svog drugog solo albuma, koji se trenutno štampa i čije se objavljivanje očekuje za dve nedelje. Nekada je pevala u grupi “Mag”, a onda je istu napustila i nastavila solo karijeru. Ako je suditi po boji i kvalitetu glasa kojim raspolaže, ona bi trebalo da ima veliku karijeru i sjajnu budućnost. Međutim, da li je samo to dovoljno da bi u zemlji Srbiji neko bio uspešan pevač, jedno je od pitanja na koje smo pokušali da saznamo odgovor.

Kako se zove novi album i koliko ima pesama?

Mari Mari: Album se zove “Linija života” po jednoj pesmi sa albuma. Biće ukupno 11 pesama među kojima i pesme s Beovizije i budvanskog festivala. Na ovom albumu sam sama radila čak 6 pesama, što mislim da je jako bitno. Pevaču je mnogo lakše da prenese emociju numere ako je sam pisao tu pesmu. Jednu pesmu mi je radio i Kemal Monteno i ta pesma daje još jednu dimenziju čitavom albumu.

Ko će objaviti tvoj drugi album?

Mari Mari: Kao i prvi i ovaj album će potpisati “City records”. Mislim da će nove pesme prilično iznenaditi publiku jer sam sto posto promenila fazon. Ima pesama koje su mnogo energičnije i usudila bih se da kažem da su pesme u pop rok fazonu. Upravo ću s pesmom “Dobro i zlo” koja je jako energična krenuti promovisanje albuma.

Zašto je ovo tek tvoj drugi solo album?

Mari Mari: Zato što ne umem da radim instant pesme za jednokratnu upotrebu. Ima pesama s mog prvog albuma koje se još mogu čuti na radio stanicama i drago mi je da je tako. Mislim da nema potrebe često raditi albume, po svaku cenu i na silu. Kada se kockice sklope i kada ja sama budem apsolutno sigurna da sam uradila pravu stvar, tada i objavim album.

Hoće li biti promene imidža?

Mari Mari: Imidž je meni uvek bio na poslednjem mestu u ovom poslu, i možda to i nije dobro. Planiram da svoj scenski nastup i izgled uklopim s muzikom koju pevam. Neću bežati od nekog maznog i žestvenog izgleda, jer sam to ja i privatno. Jedino je sigurno, da neće biti nekih krucijalnih promena i teških rezova što se mog izgleda ili oblačenja tiče.

Da li misliš da su skromnost i povučenost koje ti često pokazuješ negativne osobine za ovaj posao?

Mari Mari: Dobro si primetio da sam skromna i možda i više nego što bi trebalo. Znam da je to ponekad moj nedostatak i mana, ali ja od toga ne mogu da pobegnem. Takva sam i šta da radim! Sigurno bih bolje prošla kada bih bila drčnija i bezobraznija, ali mislim da mi je sada kasno da se menjam. Verujem da je sve u životu postavljeno kako treba i neke stvari ne možeš juriti. Ako je suđeno dese se, a ako se ne dese, onda nije bilo ni suđeno.

Šta je dovoljno da bi ti dan bio lep?

Mari Mari: Sitni znaci pažnje! Bilo da ja nekome poklonim pažnju, bilo da je neko meni ukaže. Što sam starija sve više obraćam pažnju na detalje i sitnice i shvatam da ona maksima “sitnice koje život znače” nije napisana slučajno.

Da li ljubav cveta?

Mari Mari: Cveta, sve cveta! Cveta ljubav, cveta cveće...

Cveće ne cveta, nego vene, pošto ide jesen?

Mari Mari: A, da!(smeh) Zri grožđe, zri ljubav... Trudim se da uvek budem zadovoljna sobom i kada mi je najlepši i kada je najtužniji period u životu. Kada je ljubav tu, slepa sam za sve oko sebe. Nije mi bitno da li pada kiša, sneg ili sija Sunce. Mislim da spadam u pozitivne ljude, jer sam gotovo uvek nasmejana. Kad mi je teško svoju bol nosim u sebi i ne delim je s ljudima. Nasmejana sam kad mi je najteže i malo ko ima tu privilegiju da do srži zna kako se zaista osećam.
 Izvor:Balkan Media

Mari Mari Club Team